Trainingsweek Inzell 2022

Ook dit jaar zal de trainingsweek in Inzell weer door zal gaan. Deze trainingsweek is gepland in de herfstvakantie van 16 tot 23 oktober 2021. Wij hebben 16 plaatsen geboekt in twee naast elkaar liggende mooie appartementen in Inzell.

Na de leuke, sportieve en ontspannende trainingsweek van vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer richting Inzell !! Deze vindt weer plaats in de Herfstvakantie (van zondag 16 tot zaterdag 22 oktober).
Wij hebben 22 plaatsen (van junior t/m master) geboekt in een prachtige accommodatie in het gezellige stadje Ruhpolding (vlakbij Inzell) https://pensionbergblick.nl/#welkom

Wat kun je komend jaar verwachten:
• Trainen in de Max Aicher Arena in Inzell (trainen op het snelle ijs / op hoogte) met de mogelijkheid om een wedstrijd te schaatsen;
• Fietsen in de prachtige bergomgeving van Inzell;
• Uitstapjes in de omgeving van Inzell en genieten van voorzieningen in de omgeving (zoals het zwembad);
• Gezelligheid samen met je clubgenoten.
Net zoals afgelopen jaren gaat er weer een mooie mix mee van jong (vanaf junior C – of in overleg met de trainer) en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. De totale kosten zullen uitkomen op ongeveer 450,- euro voor senioren/masters en 400,- voor junioren. Daarbij hebben we rekening gehouden met de gestegen kosten voor het verblijf, eten, vervoer/benzine, etc.
Let op: In totaal is er ruimte voor maximaal 22 mensen, inclusief de trainers. Er is plaats voor junioren, senioren / masters (met liefst een auto en een fietsendrager 😉). VOL is VOL. Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, wordt voorrang gegeven aan junioren (en de trainers natuurlijk). En als een junior een ouder wil meenemen, dan kan dat ook als er voldoende plaats is.

Meld je dus z.s.m. aan (uiterlijk voor 23 augustus) door een mailtje te sturen aan de Activiteiten commissie (eacie@schaatsverenigingzwolle.nl of reply deze mail). Dan ben je erop tijd bij en ontvang je de laatste informatie en een inschrijfformulier.
Inzell en corona

Al staan op dit moment alle seinen nog op groen. Wij houden de ontwikkelingen de komende tijd goed in de gaten en volgen de regels en voorschriften van de overheid (in Nederland en in Duitsland).
Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,
Erik, Lisa, Arno, Frank en Ronald
Activiteiten Commissie, Schaatsvereniging Zwolle

Met vriendelijke groet,
IJsbrand, Lisa, Arno, Frank en Ronald
Evenementen en Activiteiten Commissie Schaatsvereniging Zwolle