Sponsoren

De Schaatsvereniging Zwolle wordt gesteund door een aantal trouwe sponsoren. Zij maken het onder andere mogelijk dat we de trainers en trainingscapaciteit kunnen uitbouwen. Dat we uniforme kleding kunnen aanbieden, een extra trainingskamp kunnen organiseren en dat we het gezellige en traditionele stamppotten buffet in ere kunnen houden.

Wij zijn bijzonder blij met de volgende sponsoren:


12-5 Logo Kok PNGWim Kok Reiniging in Zwolle

Wim Kok Reiniging is gespecialiseerd in reinigen van gevels, daken, terrassen en ander straatwerk.

Met behulp van een eigen professionele hoge-druk installatie en steigers en/of lift wordt elk oppervlak op elke hoogte vakkundig gereinigd.  Ons werkgebied is regio Zwolle met een ruime straal van ca. 50 kilometer daar omheen, en wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.


Knipsel Logo LindenholzLindenholz Schaatsen & Skeelers in Rouveen

Lindenholz – Rijwielen, Schaatsen & Skeelers is een begrip in de regio en service staat al meer dan 30 jaar op de allerhoogste plaats bij ons.

Dit geldt niet alleen voor klanten die bij ons in de winkel kopen, maar ook voor klanten die artikelen in de webshop bestellen. Sinds jaar en dag bedienen wij naast klanten uit de naaste omgeving, ook recreanten en veeleisende wedstrijdsporters uit het hele land.


PrintIJsselkern in Zwolle

Samen met u tot de kern komen en oplossingen bieden om uw ambities te realiseren, dat is onze missie.

Meer dan 17 jaar ondersteunen wij organisaties en bieden wij oplossingen voor HR en management. Met IJsselkern beschikt u over vier pragmatische adviseurs met ruime ervaring als manager, projectleider, vakspecialist en adviseur. Wij snappen voor welke uitdagingen u staat. En, als u dat wilt, zorgen wij ook voor de implementatie van onze adviezen.

 


logo PC bomenPraktijk Centrum Bomen in Apeldoorn

Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze vier trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

  • Uitstekende theorie- en praktijklocaties
  • Op maat gemaakte trainingen en opleidingen
  • Niet alleen prestatiegericht, maar ook plezier staat centraal
  • Op de hoogte van nieuwe methodieken en technologische & maatschappelijke ontwikkelingen
  • Speciale programma’s en activiteiten mogelijk.

Logo_wecovi_rgbWecovi in Zwolle

Wecovi is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1971, en met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Wecovi beschikt over ruim 45 jaar nationale én internationale ervaring. Hierdoor weten wij de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten en beschikken wij over een solide marktpositie.