Sponsoren

De Schaatsvereniging Zwolle wordt gesteund door een aantal trouwe sponsoren. Zij maken het onder andere mogelijk dat we de trainers en trainingscapaciteit kunnen uitbouwen. Dat we uniforme kleding kunnen aanbieden, een extra trainingskamp kunnen organiseren en dat we het gezellige en traditionele stamppotten buffet in ere kunnen houden.

Wij zijn bijzonder blij met de volgende sponsoren:


Schuurman Renovatie en Onderhoud zal u van A tot en met Z door het verbouw traject heen loodsen. Door te werken met vaste partners denken wij een hogere kwaliteit te kunnen leveren tegen lagere kosten.

Schuurman Renovatie en Onderhoud is een jong bedrijf. Tezamen met onze partners hebben we tientallen jaren aan ervaring in huis betreffende het bestaande vastgoed. Wij gaan ons vooral richten op de particuliere markt en VvE’s. We richten ons op Renovatie & Verduurzaming, Verbouw en Vastgoedservice.


Knipsel Logo LindenholzLindenholz Schaatsen & Skeelers in Rouveen

Lindenholz – Rijwielen, Schaatsen & Skeelers is een begrip in de regio en service staat al meer dan 30 jaar op de allerhoogste plaats bij ons.

Dit geldt niet alleen voor klanten die bij ons in de winkel kopen, maar ook voor klanten die artikelen in de webshop bestellen. Sinds jaar en dag bedienen wij naast klanten uit de naaste omgeving, ook recreanten en veeleisende wedstrijdsporters uit het hele land.


PrintIJsselkern in Zwolle

Samen met u tot de kern komen en oplossingen bieden om uw ambities te realiseren, dat is onze missie.

Meer dan 17 jaar ondersteunen wij organisaties en bieden wij oplossingen voor HR en management. Met IJsselkern beschikt u over vier pragmatische adviseurs met ruime ervaring als manager, projectleider, vakspecialist en adviseur. Wij snappen voor welke uitdagingen u staat. En, als u dat wilt, zorgen wij ook voor de implementatie van onze adviezen.


logo PC bomenPraktijk Centrum Bomen in Apeldoorn

Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze vier trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

  • Uitstekende theorie- en praktijklocaties
  • Op maat gemaakte trainingen en opleidingen
  • Niet alleen prestatiegericht, maar ook plezier staat centraal
  • Op de hoogte van nieuwe methodieken en technologische & maatschappelijke ontwikkelingen
  • Speciale programma’s en activiteiten mogelijk.

Logo_wecovi_rgbWecovi in Zwolle

Wecovi is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1971, en met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Wecovi beschikt over ruim 45 jaar nationale én internationale ervaring. Hierdoor weten wij de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten en beschikken wij over een solide marktpositie.


Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep

Vrieling adviseert vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken,
verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.

Vrieling Adviesgroep
familiebedrijf sinds 1949

Het verhaal van Vrieling begint in 1949. In dat jaar startte de familie Vrieling met verzekeren. Inmiddels werken er ruim 200 enthousiaste medewerkers bij Vrieling. Ons bedrijf is gegroeid en onze diensten zijn uitgebreid. Wat niet is veranderd: onze aandacht voor klanten. Vandaag de dag geldt nog steeds dat een tevreden klant voor ons niet genoeg is. Wij gaan alleen voor enthousiaste klanten!

———————————————————————————————————————————–

BEMOG Projektontwikkeling

BEMOG is een onafhankelijke, middelgrote projectontwikkelaar die op een onderscheidende manier vorm en inhoud geeft aan woon-, werk- en leefomgevingen.

Sinds de oprichting in 1970 realiseren we woningen, winkels, bedrijfspanden en parkeergarages in heel Nederland. Dit doen we voor eigen rekening en risico en met het concept als uitgangspunt. We kijken niet alleen naar het te bouwen object, maar begeleiden als strategische partner het gehele ontwikkelproces. Door de omgeving en haar mensen daarbij te betrekken, komen we samen tot een hoogwaardig concept. En realiseren we een project waar iedereen trots op kan zijn.

———————————————————————————————————————————–

JoJo Living

JoJo Living streeft naar een wereld met eerlijke handel. Hier dragen wij aan bij door unieke producten rechtstreeks te importeren van lokale ondernemers uit Indonesië.

Deze ondernemers ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten. Zo werken wij op onze manier mee aan een wereld die wij voor ogen hebben. Naast dat zij een eerlijke prijs krijgen, bieden wij onze producten ook voor een eerlijke prijs aan. Doordat wij zelf importeren uit Indonesië hebben wij direct contact met onze vaklieden. En juist dit zorgt ervoor dat wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garant staan voor eerlijke handel.