Sponsoren

De Schaatsvereniging Zwolle wordt gesteund door een aantal trouwe sponsoren. Zij maken het onder andere mogelijk dat we de trainers en trainingscapaciteit kunnen uitbouwen. Dat we uniforme kleding kunnen aanbieden, een extra trainingskamp kunnen organiseren en dat we het gezellige en traditionele stamppotten buffet in ere kunnen houden.

Wij zijn bijzonder blij met de volgende sponsoren:


Schuurman Renovatie en Onderhoud zal u van A tot en met Z door het verbouw traject heen loodsen. Door te werken met vaste partners denken wij een hogere kwaliteit te kunnen leveren tegen lagere kosten.

Schuurman Renovatie en Onderhoud is een jong bedrijf. Tezamen met onze partners hebben we tientallen jaren aan ervaring in huis betreffende het bestaande vastgoed. Wij gaan ons vooral richten op de particuliere markt en VvE’s. We richten ons op Renovatie & Verduurzaming, Verbouw en Vastgoedservice.


Knipsel Logo LindenholzLindenholz Schaatsen & Skeelers in Rouveen

Lindenholz: Koploper in rijden en glijden.

Dagelijkse gebruiker, enthousiaste recreant of veeleisende wedstrijdrijden. Tot welke categorie jij ook behoort, we willen je plezierige kilometers bezorgen. Over de weg, in het bos en op het ijs. Omdat we er blij van worden om je zorgeloos te laten fietsen, schaatsen en skeeleren. En om je op jouw niveau uit te laten blinken. Door naar je wensen te luisteren, aan je materiaal te sleutelen en voor je prestaties te gaan. Zo maken we van jou een koploper. En laat dat nu al meer dan 40 jaar onze sport zijn!

Nieuw hoeft niet duur te zijn.
Wil jij kennis maken met wielrennen, je conditie op peil houden of gewoon een heerlijk rondje fietsen op een racefiets? Een nieuwe fiets en bijbehorende accessoires als kleding, schoenen, pedalen en een helm vergen een behoorlijke investering. Geen paniek! Wij bieden diverse mogelijkheden om voordeling te fietsen. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor Fietslease, Fietsplan of voor het huren van racefietsen voor een seizoen.

Wij denken met je mee!|
Ook als je kind wil fietsen, schaatsen of skeeleren, is kopen wellicht niet de beste optie. Voor je het weet is hij of zij weer uit de maat gegroeid… Wij denken graag met je mee, zodat je kind voordelig maar wel met goed materiaal de weg of het ijs op kan. Zo kun je bijvoorbeeld een racefiets of schaatsen huren voor een seizoen en heb je de mogelijkheid om tussentijds de maat te ruilen.


PrintIJsselkern in Zwolle

Samen met u tot de kern komen en oplossingen bieden om uw ambities te realiseren, dat is onze missie.

Meer dan 17 jaar ondersteunen wij organisaties en bieden wij oplossingen voor HR en management. Met IJsselkern beschikt u over vier pragmatische adviseurs met ruime ervaring als manager, projectleider, vakspecialist en adviseur. Wij snappen voor welke uitdagingen u staat. En, als u dat wilt, zorgen wij ook voor de implementatie van onze adviezen.


logo PC bomenPraktijk Centrum Bomen in Apeldoorn

Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze vier trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

  • Uitstekende theorie- en praktijklocaties
  • Op maat gemaakte trainingen en opleidingen
  • Niet alleen prestatiegericht, maar ook plezier staat centraal
  • Op de hoogte van nieuwe methodieken en technologische & maatschappelijke ontwikkelingen
  • Speciale programma’s en activiteiten mogelijk.

Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep

Van hypotheken tot verzekeringen, van pensioenen tot makelaardij en van bankzaken tot HR-dienstverlening.

Bij Vrieling helpen we particulieren en ondernemers bij de belangrijkste financiële zaken in het (ondernemers)leven. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar, zowel bij u op locatie als in één van onze vestigingen in Zwolle, Dedemsvaart en Hardenberg.
Als familiebedrijf zijn we gericht op duurzame relaties met klant, medewerkers én onze omgeving. Daarom dragen wij ook ons steentje bij aan Schaatsvereniging Zwolle. Duurzaam, zeker voor elkaar!
Meer informatie? Vrieling.nl


BEMOG Projektontwikkeling

BEMOG is een onafhankelijke, middelgrote projectontwikkelaar die op een onderscheidende manier vorm en inhoud geeft aan woon-, werk- en leefomgevingen.

Sinds de oprichting in 1970 realiseren we woningen, winkels, bedrijfspanden en parkeergarages in heel Nederland. Dit doen we voor eigen rekening en risico en met het concept als uitgangspunt. We kijken niet alleen naar het te bouwen object, maar begeleiden als strategische partner het gehele ontwikkelproces. Door de omgeving en haar mensen daarbij te betrekken, komen we samen tot een hoogwaardig concept. En realiseren we een project waar iedereen trots op kan zijn.


Weissensee4Kids

Weissensee4Kids werft al meer dan 10 jaar fondsen met behulp van schaats-, fiets- en overige (sportieve) activiteiten, bijvoorbeeld de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Met die fondsen steunen wij het Ronald McDonald Huis Zwolle en Orange Babies in Namibië. 

Wil je meer weten over deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee met Weissensee4Kids? Ga dan naar de website www.weissensee4kids.nl 
We zien je graag op een clinic ter voorbereiding op deze prachtige schaatstocht.

De clinics voor seizoen 2023/2024 zijn op:

– vrijdag 3 november van 19:00 – 22:00 uur bij De Scheg in Deventer
– zaterdag 9 december 10:00 – 14:00 uur bij De Vechtse Banen in Utrecht
– zaterdag 13 januari 10:00 – 15:00 uur bij De Scheg in Deventer

Weissensee4kids hanteert een anti-strijkstokbeleid. Dat houdt in dat wij kostendekkend werken en voor de gemaakte kosten afspraken maken met onze sponsoren. De fondsen die wij binnenkrijgen worden 50-50 verdeeld over onze goede doelen. 

Met het ingezamelde geld maakt Ronald McDonald Huis Zwolle het mogelijk dat ouders dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen blijven: een ziek kind kan namelijk niet zonder zijn ouders. Het andere deel van het ingezamelde opbrengsten besteden we in Namibië. Daar ondersteunt Orange Babies de allerarmste kinderen met eten, zorg en scholing.  

Dankzij deze steun krijgen kinderen met een moeilijke start de kans om kind te zijn, en een (betere) toekomst voor zichzelf op te bouwen.


JoJo Living

JoJo Living is specialist in teakhouten tuinmeubelen en woonaccessoires. Als echt familiebedrijf streven zij naar een wereld met duurzame handel. JoJo Living verkoopt kwalitatief goede producten tegen een scherpe en eerlijke prijs.

Het assortiment van JoJo Living is zeer breed. Alles op het gebied van teakhouten tuinmeubelen, van tuinstoelen tot complete tuinsets. Tot een variëteit aan klein meubelen en woonaccessoires die zijn gemaakt van natuurlijke materialen als diverse soorten hout, rotan, jute, zeegras, en bamboe. Alle producten worden geïmporteerd vanuit Indonesië, waar een lokaal agent altijd op zoek is naar nieuwe producten om het huidige assortiment mee aan te vullen.

Bij alle producten die JoJo Living laat maken wordt er nauwkeurig gekeken of er aan voorwaarden voldaan wordt die zij belangrijk vinden: duurzaamheid, kwaliteit en eerlijke handel. Meer weten? Bekijk de unieke collectie nu op www.jojoliving.nl

Weissensee4Kids

Weissensee4Kids werft al meer dan 10 jaar fondsen met behulp van schaats-, fiets- en overige (sportieve) activiteiten, bijvoorbeeld de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Met die fondsen steunen wij het Ronald McDonald Huis Zwolle en Orange Babies in Namibië.  Wil je meer weten over deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee met […]

Lees meer.