Zomertrainingen 2022

Corona maatregelen:
Er gelden momenteel voor de sport geen beperkende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.
Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk
worden nageleefd. Om verspreiding te beperken, worden daarvoor de volgende adviezen gegeven:

• Heb je klachten die horen bij corona? Voorkom dat je andere mensen besmet. Blijf thuis en
    doe direct een test. ( Ook bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus, keelpijn of hoesten. )
  • Was vaak en goed je handen met water en zeep. Doe dit altijd als je thuiskomt of ergens op
    bezoek gaat.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Schud geen handen, geef liever een hoofdknik, boks of elleboog.
  • Raak je gezicht zo min mogelijk aan.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je
    handen,
  • Daar waar het druk is, kun je jezelf en anderen beschermen door het dragen van een
    mondkapje.
    (voor meer informatie en richtlijnen, zie rijksoverheid.nl)

Fietstrainingen

De fietstrainingen gaan van start op maandag 25 april.

Maandag 25 april starten de wekelijkse fietstrainingen om 19:00 uur.

Verzamelen bij de Zwolse kant van de IJsselbrug (parallelweg Spoolderbergweg)

De trainingen zullen worden gegeven door Frits Spek, Henk Jan Stuiver.

In het eerste deel van het seizoen en het laatste deel van het seizoen is het al vroeg donker. Zorg daarom voor verlichting op je fiets. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Zorg dat je materiaal in orde is en dat je een lekke band zelf onderweg kan repareren/vervangen. De aanwezige leden worden door de trainers over groepen verdeeld, zodat er veilig getraind kan worden en iedereen ook op zijn eigen niveau kan trainen.

Meerdere (jeugd)leden hebben aangegeven dit seizoen met fietstrainingen te willen starten. Omdat we graag willen weten wie er gaan meedoen, vragen we je om je hiervoor aan te melden.

Stuur daarvoor een email naar TWCIE@schaatsverenigingzwolle.nl. Geef daarbij aan of je:

• Dit seizoen meedoet met de fietstrainingen:  JA / NEE
  • Of je meedoet aan de eerste training op 25 april: JA / NEE

We zien jullie graag weer bij de fietstrainingen!

Land/droogtrainingen

De landtrainingen starten woensdag 13 april.

De landtrainingen zijn wekelijks op woensdagavond om 19:00 uur bij De Pelikaan, voor zowel de pupillen, junioren als senioren.
De trainingen worden gegeven door Wil, Ruben, en Sander.

Verzamelen op het grasveld bij de kleedruimten van De Pelikaan.

Skeelertrainingen

Ook dit jaar worden er vanaf 23 april elke zaterdagochtend weer skeelertrainingen gegeven op de skeelerbaan bij de Wythmenerplas in Zwolle (gelegen aan de Zalnéweg).

Dit jaar zijn er twee groepen die op verschillende tijden trainen:

Leden t/m 12 jaar starten om 9:00
Trainers Wil en Adam

Leden van 12 jaar en ouder starten zaterdag 23 april om 10:00
Trainers Emiel en Ruben

Bij een skeelertraining is een helm verplicht en andere beschermingsmiddelen zoals handschoenen, knie en polsbescherming, zeker bij beginnende skeeleraars aanbevolen.

Als de baan te nat is om te kunnen skeeleren zal een looptraining worden gedaan, neem dus ook je loopschoenen mee naar de training.

Op de volgende feestdagen is er geen training:
18 april: maandag, Pasen
27 april: woensdag, Koningsdag
6 juni: maandag, 2e
Pinksterdag

Meld je af bij de trainer als je niet naar de training komt!

Veel plezier met lekker buiten trainen!