Trainingsweek Inzell in oktober

Ook dit jaar organiseren we, voor de derde keer op rij, een trainingsweek in het Zuid-Duitse Inzell in de herfstvakantie (20 t/m 26 oktober 2019).

Onze bekende prachtige accommodatie in Inzell is al geboekt: Apartmenthaus Sonnenschein Inzell

Wat kun je verwachten:

• Dagelijks trainen in de Max Aicher Arena in Inzell (trainen op het snelle ijs en op hoogte) en de mogelijkheid om een wedstrijd te schaatsen;
  • Trainen op de fiets en/of looptraining in de prachtige bergomgeving van Inzell;
  • Uitstapjes in de omgeving van Inzell en genieten van voorzieningen in de omgeving (zoals het zwembad);
  • Gezelligheid samen met je clubgenoten.

Net zoals de afgelopen jaren zoeken we weer naar een gemengd gezelschap vanaf junioren C t/m masters.

De kosten voor de hele week bedragen circa €375,- per persoon.

Let op! Er is ruimte voor 18 mensen, inclusief de trainers. Dit betekent dat er beperkt plaats is. Vol = vol.

Meld je z.s.m. aan (uiterlijk voor 1 mei 2019) door een mailtje te sturen aan de Evenementen & Activiteiten commissie. Je ontvangt dan een e-mail met een inschrijfformulier en een verzoek om een voorschot van €125- over te maken. Je aanmelding is pas definitief als het voorschot is overgemaakt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Evenementen & Activiteiten commissie.

Inzell