Na een periode waarin het niet mogelijk was om gezamenlijk te sporten, is er voor de jeugdleden weer meer ruimte gekomen om bij hun vereniging te sporten. Daarom gaan we, vanuit Schaatsvereniging Zwolle, de landtrainingen voor alle leden tot en met 18 jaar oud weer opstarten.

De trainingen voor alle leden tot en met 18 jaar oud zullen starten op woensdag 13 mei. Vanwege de geldende Corona-maatregelen wordt de groepsindeling en de starttijd als volgt:

– alle leden tot en met 12 jaar oud: starttijd 18:30 uur. Trainer: Tetske Stuiver

– alle leden van 13 tot en met 18 jaar oud: starttijd 19:00 uur. Trainer: Emiel de Groot

Deze trainingen vinden weer plaats op locatie Sportcampus De Pelikaan.

Als je niet aan de training komt dan afmelden bij de trainer!

Om de sporters en trainers gezond te houden en de risico┬┤s op corona-besmetting zo ver als mogelijk te beperken, moet iedereen zich wel aan enkele afspraken houden. In bijgevoegd bestand, vind je een protocol met deze afspraken en praktische informatie voor de start van de training. Daarnaast zijn de posters van het NOC-NSF met instructies toegevoegd.

Veel plezier met lekker buiten trainen!

Namens de Training en Wedstrijd Commissie van Schaatsvereniging Zwolle,

Koen Linssen