We gaan starten met de landtrainingen voor alle leden ouder dan 18 jaar en we gaan starten met de skeelertrainingen voor alle leeftijden!

De landtrainingen voor alle leden ouder dan 18 jaar starten op woensdag 3 juni om 19:00 uur. (let op de verzamelplaats: op het parkeerterrein van de Agnietenplas, niet bij de Pelikaan)

De skeelertrainingen voor alle leeftijden starten op zaterdag 6 juni om 09:30 uur bij de Wijthmenerplas.

De fietstrainingen zullen we in de komende weken nog niet starten, omdat we uitvoering van de fietstrainingen binnen de geldende ´social distancing´ niet haalbaar vinden.

Bijgevoegd “protocol” geeft de praktische informatie, maar geeft ook de regels waar we ons aan zullen moeten houden om de risico´s op corona-besmetting zo ver als mogelijk te beperken. Daarnaast zijn de posters van het NOC-NSF met instructies toegevoegd.

Met vragen of opmerkingen over deze trainingen of de maatregelen, kan je bij Jelmer, bij de trainers, of bij mij terecht.

Namens de Training en Wedstrijd Commissie van Schaatsvereniging Zwolle,

Koen Linssen