Stamppotbuffet

Schaatsvereniging Zwolle nodigt haar leden, vrijwilligers en hun partners, ouders, broertjes en zusjes, van harte uit voor het stamppotbuffet op zaterdag 16 maart, waarmee we het winterseizoen weer op gezellige wijze afsluiten. Voor jong en oud zijn er dit jaar weer genoeg redenen om te komen:

• Terugblikken op de prestaties van afgelopen seizoen en de ‘sterke verhalen’ van vroeger;
  • Een grote verloting met leuke prijzen voor jong en oud;
  • Huldiging van alle clubkampioenen en alle pupillen die de clubwedstrijd hebben geschaatst, met als primeur de uitreiking van de IJsselkern bokaal;
  • Uitreiking van de wisselbokalen waarmee we een vrijwilliger en talenten in het zonnetje zetten;
  • Genieten van een heerlijk winters buffet;
  • Gewoon weer even bijpraten of lekker chillen.

20140315-Stampottenbuffet-2

Wanneer en waar?

Zaterdag 16 maart in Het Anker (Westenholte), Voorsterweg 36, 8042 AD Zwolle. Inloop vanaf 17.30 uur.

Geef je op!

Wil je voor 7 maart doorgeven of je komt en hoeveel gezinsleden je meeneemt door het Opgaveformulier stamppotbuffet in te vullen (klik hier voor het formulier). Wanneer je prijzen beschikbaar wilt stellen voor de verloting, dan kun je dat ook aangeven op het formulier.

Wat verder van belang is:

• Wij vragen alleen een vrijwillige bijdrage voor het buffet.
  • Drankjes reken je af aan de bar.
  • En vergeet tenslotte niet om ook contant geld mee te nemen voor de verloting.

We zien je graag op 16 maart!

Jeanette Vos, Jelmer van Vilsteren, Frank Dekkers en Ronald ten Berge

De Evenementen en Activiteiten Commissie