SponsorKliks voor Schaatsvereniging Zwolle

Vanaf nu is het voor iedereen die Schaatsvereniging Zwolle een warm hart toedraagt mogelijk om de club GRATIS te sponsoren.

Ga alle keren dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com. Geef aan dat je met je aankoop Schaatsvereniging Zwolle wilt sponsoren. Je kan ook rechtstreeks naar onze eigen pagina op Sponsorkliks.

Onder “winkels” staat een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Decathlon en Booking.com. Elke aankoop bij één van deze bedrijven via deze site levert Schaatsvereniging Zwolle een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra.

Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via Schaatsvereniging Zwolle kunt je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert.

Alvast bedankt namens Schaatsvereniging Zwolle.