Met ingang van aanstaande maandag 11 mei wordt de online-training op maandagavond gegeven in plaats van op woensdagavond.

Met de link, gestuurd per mail, kan je vanaf 11 mei iedere maandagavond om 19:15 uur deelnemen aan deze online-training.

De reden voor deze verschuiving is dat de jeugdleden (t/m 18 jaar oud) aanstaande woensdag 13 mei weer zullen starten met de ´normale´ landtrainingen.

De afgelopen week heeft het kabinet (versneld) ook meer ruimte gegeven voor het buiten sporten door leeftijdsgroepen ouder dan 18 jaar. Ook voor deze groep zullen we gaan kijken of we binnen de protocollen van het NOC-NSF en de KNSB de landtrainingen weer veilig kunnen gaan opstarten. Hierover zullen we later communiceren, tot dat moment zijn er voor de 18+ leden dus alleen nog de online-trainingen.

Graag tot ziens bij de online-training! Blijf gezond en fit,

Namens de Training en Wedstrijd commissie en de trainers van Schaatsvereniging Zwolle