nieuwjaarsborrel-uitnodiging-houtprint-lbNieuwjaarsborrel donderdag 18 januari, om 19.30 uur in het gebouw van IJsvereniging WVF, Westenholte .

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

Allereerst wensen we iedereen een gezond en sportief schaatsjaar 2018 toe.

Met ingang van dit nieuwe jaar is tegelijk het oude jaar 2017 – ons 50 jarig jubileum – afgesloten.

Als bestuur vinden we dat we een mooi jaar achter de rug hebben. Wat vonden jullie ervan? We nodigen jullie van harte uit terug te blikken en vooruit te kijken op de SVZ Nieuwjaarsborrel op donderdagavond 18 Januari van 19:30 -21:00 uur.

Het is het bestuur een genoegen te mogen meedelen dat de SVZ Nieuwjaarsborrel op donderdagavond 18 Januari van 19:30 -21:00 uur plaats zal vinden in het gebouw van IJsvereniging WVF (www.ijsverenigingwvf.nl) aan de Mr. Koolenweg in Westenholte (Zwolle).

Iedereen nogmaals van harte welkom, ook jeugd en hun ouders.

Zet alvast de datum in je agenda.

Met vriendelijke groet,

Ronald Horstman