Jeugdmarathons in Deventer

De cyclus bestaat dit jaar uit 3 wedstrijden voor pupillen DEF en A/B/C en Junioren C. Naast het klassement voor deze competitie zijn er voor de Junioren C en Pupillen A-B ook plaatsen voor het NK Jeugdmarathon op 8 februari 2020 in Hoorn te verdienen. Wedstrijden verreden in 2019 tellen mee voor plaatsing van het NK jeugd.

De wedstrijden staan open voor rijders/rijdsters van het Gewest Overijssel en het Gewest Gelderland, maar alleen rijders-/rijdsters met een baankaart van Deventer kunnen zich plaatsen voor het NK Jeugdmarathon. De rijders-/rijdsters met een baankaart van Enschede, Dronten of Nijmegen plaatsen zich via de baancompetitie van hun eigen baan.

De data van de wedstrijden:

1. Zaterdag 16 november 2019, Deventer, aanvang 17.30 uur.
  2. Zaterdag 30 november 2019, Deventer, aanvang 17.30 uur.
  3. Zaterdag 1 februari 2020, Deventer, aanvang 17.30 uur.

Voor de wedstrijden wordt dit seizoen geen inschrijfgeld berekend!

Inschrijven
Inschrijven kan via de wedstrijdkalender van de KNSB Oost of tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.