Clubwedstrijd 14 december in Deventer

Het is weer tijd voor de jaarlijkse clubwedstrijd! Net als afgelopen jaar strijden alle deelnemers om de sportieve eer en om de IJsselkern bokaal! Deze eervolle wisselbokaal wordt jaarlijks uitgereikt aan de clubkampioen die het dichtst de clubrecords benadert. Meer informatie over de IJsselkern bokaal volgt nog.

Op zaterdag 14 december van 17.30 tot 19.30 uur is voor de hele club (dus voor pupillen, junioren, senioren, masters én recreanten) het ijs afgehuurd op ijsbaan de Scheg in Deventer. Deze avond zal er over diverse afstanden gestreden worden om wie er clubkampioen in zijn/haar categorie wordt en wie van deze clubkampioenen de IJsselkern bokaal wint. Na de wedstrijd vindt in de kantine de prijsuitreiking plaats.

De aanmelding voor de clubwedstrijd gaat via www.knsboost.nl. Geef bij het inschrijven je KNSB relatienummer aan. Aanmelden kan tot en met 6 december! De inschrijving is inmiddels al geopend.

De afstanden die je zult rijden, kun je zien bij de verschillende categorieën. Per leeftijdscategorie zullen dezelfde afstanden gereden worden, zodat er een winnaar uitkomt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de training en wedstrijdcommissie.